+386 2 252 64 95 info@potovanjaglobal.si NEWSLETTER O PODJETJU KORISTNE INFORMACIJE DOMOV
X nazaj

Malezija & Singapur 1

BUDGET paket od 1320 € na osebo
STANDARD paket od 1460 € na osebo
LUX paket od 1595 € na osebo
* Glede na razpoložljivost
Za več informacija nas kontaktirajte: +386 2 252 64 95 info@potovanjaglobal.si
BUDGET paket hoteli ***
STANDARD paket hoteli ****
LUX paket hoteli *****

V ceno paketa je vključeno:

Letalski prevoz z odhodom iz Dunaja, Benetk ali drugega bližnjega letališča, letališke takse in pristojbine, namestitve po programu v dvoposteljnih sobah , zajtrk in organizacija potovanja.

Cena ne vključuje prevoza na letališče, dodatnih obrokov prehrane, stroškov individualnih ogledov, vstopnin in izletov, drugih storitev po osebnih naročilih, napitnin, stroškov morebitnih vizumov, strokov morebitnih izstopnih taks na letališčih.

Priporočamo, da ob rezervaciji sklenete zavarovanje v primeru odpovedi ter zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini.

Odhodi so možni vsak dan glede na razpoložljivost prostih mest. Priporoča se rezervacija vsaj 60 dni pred odhodom.

Highlights

KUALA LUMPUR

Mestno sliko gospodarske metropole zaznamujeta mavrska in moderna arhitektura. Orientalski ornamenti in stekleno železne konstrukcije, dajo tem mestu svoj poseben šarm. Tako ogled Petronas Twin Towers, največjih povezanih stolpov na svetu, ne sme manjkati.

 

LANGKAWI

Langkawi velja za najbolj priljubljen in najpomembnejši otok Malezije. Najlepše plaže in največje dogajanje je na jugu otoka. Željni sprostitve pa bodo našli bujno naravo in mir v Burau bay in Datai bay.

 

SINGAPUR

To dinamično, kontrastno in barvito mesto predstavlja harmonično mešanico kulture, umetnosti in arhitekture.

Program

 • 1. danOdhod iz letališča Dunaj ali Benetke. Polet v Kuala Lumpur.
 • 2. danPrihod v Kuala Lumpur. Namestitev v hotelu
 • 3. danPriporočamo panoramsko vožnjo po Kuala Lumpurju. Na ta način boste spoznali star in nov del mesta, ter vse najpomembnejše znamenitosti mesta, kot sta Patronas Towers, kraljeva palača in stavba Sultan Abdul Samad. Popoldan se lahko odpravite do jame Batu v okolici mesta, kamor romajo številni hindujci.
 • 4. danOdpravite se na izlet v Malacco. Mesto je močno zaznamoval Prtugalski, Nizozemski in Britanski stil gradnje. Obiščite rdečo-belo cerkev, ki stoji na tako imenovanem ''rdečem trgu'', na enakem trgu najdete tudi Stadthuys, nekdanjo občino in simbol mesta. V njej je danes zgodovinski muzej. Vreden ogleda je tudi Cheong Hoon tempelj, ki je najstarejši Kitajski tempelj otoka. Za zaključek si lahko ogledate še trdnjavo Porta de Santiago, ki je del velikanskega obrambnega kompleksa.
 • 5. danPolet na Langkawi. Namestitev v hotelu.
 • 6. danPoležavanje na plaži.
 • 7. danObiščite znamenit Dataran Lang. Poznan tudi kot orlov trg.
 • 8. danOddih in kopanje.
 • 9. danČe nimate straha pred višino se popeljite z žičnico na goro Mat Cincang, ki vam nudi čudovit razgled nad pokrajino.
 • 10. danUživanje in poležavanje.
 • 11. danObiščite park Underwater World Langkawi.
 • 12. danPolet v Singapur. Namestitev v hotelu.
 • 13. danPriporočamo oglejte mestnih četrti Little India in China town. V China Townu imate možnost ogleda templja Sri Marimmam. Pot lahko nadaljujete do Esplanade, Singapurskega operno-gledališkega kompleksa. Za zaključek pa še obiščete botanični vrt, ki ga imenujejo tudi ''zelena pljuča'' mesta. Po kosilu, si privoščite obisk River Safari parka. Park domuje 5.000 vodnih živali in 300 različnih kopenskih vrst, ki so razporejene v osmih različnih tematskih skupinah, poimenovanih po največjih rekah sveta.
 • 14. danPovratek iz Singapurja na letališče Dunaj ali Benetke.