+386 2 252 64 95 info@potovanjaglobal.si NEWSLETTER O PODJETJU KORISTNE INFORMACIJE DOMOV
X nazaj

Dubai 6 dni

* Glede na razpoložljivost
Za več informacija nas kontaktirajte: +386 2 252 64 95 info@potovanjaglobal.si

Highlights

DUBAI

Dubaj ni le tržno in industrijsko središče Združenih Arabskih Emiratov. Celoletno sončno vreme, ter kombinacija belih peščenih plaž, luksuza, posebne arhitekture in orientalskega pridiha, naredijo vsak obisk nepozaben.

Program

  • 1. danLet v Dubai. Namestitev v hotelu.
  • 2. danDanes se lahko odpravite po nakupih v enega od znamenitih trgovskih centrov. Obiščite Souk Madinat, Mall of Emirates, v katerem najdete smučarsko dvorano ali Mall of Arabia, največji trgovski center na svetu. Popoldan se lahko podajte na eno izmed številnih plaž ali se preizkusite v jahanju kamele.
  • 3. danDanašnji dan lahko namenite nakitu in zlatu, najbolj priljubljeni kovini Dubaja. Odpravite se na eno izmed tržnic zlata ali v Gold & Diamond Park, kjer lahko poleg zlata občudujete prave dragulje. Zvečer si v enem izmed barov privoščite kozarec šampanjca.
  • 4. danDopoldan obiščite najznamenitejši hotel Dubaja in hrkati največjega hotela na svetu- Burj Al Arab*******, katerega oblika spominja na jadro. Prosim, bodite pozorni, da je vstop vanj možen le v primeru rezervacije sobe ali če imate rezervacijo kateri izmed prestižnih restavracij. Popoldan si oglejte, stari - tradicionalni del mesta. Njegova znamenitost so nizke bele zgradbami, v katerih najdete številne bare, trgovine in galerije.
  • 5. dan Popestrite si dan z najbolj priljubljenim športom v Dubaju- golfom. V kolikor vam ta šport ne leži, se imate možnost odpraviti v puščavo, da po bolje spoznate beduinsko življenje(pod vodstvom). Za zaključek si oglejte še ''The Palm'' oz. umetno narejen otok, v obliki palme.
  • 6. danPovratni let iz Dubaia.