+386 2 252 64 95 info@potovanjaglobal.si NEWSLETTER O PODJETJU KORISTNE INFORMACIJE DOMOV
X nazaj

New York & sončna Florida

BUDGET paket od 1290 € na osebo
* Glede na razpoložljivost
Za več informacija nas kontaktirajte: +386 2 252 64 95 info@potovanjaglobal.si

V ceno paketa je vključeno:

Letalski prevoz z odhodom iz Dunaja, Benetk ali drugega bližnjega letališča, letališke in varnostne pristojbine, najem avtomobila kat. A z vključenimi zavarovanji, namestitve po programu v 1/4 sobah kategorije *** , delno vključen zajtrk, organizacija potovanja.

Priporočamo, da ob rezervaciji sklenete zavarovanje v primeru odpovedi ter zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini.

Odhodi so možni vsak dan glede na razpoložljivost prostih mest. Priporoča se rezervacija vsaj 60 dni pred odhodom.

Highlights

NEW YORK

Mesto, ki nikoli ne spi! Spoznajte ”Big Apple”: obiščite kip svobode, nakupujte na 5th Avenue, oglejte mjuzikal na Broadwayu. Nikjer drugod ne boste našli toliko muzejev, mjuziklov, oper, restavracij in barov na enem mestu. New York je vedno posebno doživetje.

FLORIDA

Dobrodošli v ”Sunshine state”-u. Družinam prijazna, je Florida poznana predvsem po karibskem ambientu, peščenih plažah, bujni vegetaciji, Evergladesih, arhitekturi obdobja Art Deco in nočnem življenju Miamija in zabaviščnih parkih Orlanda.

 

Uživajte v idealni kombinaciji in doživite tri dni v živahnem New Yorku in nato naprej do Orlanda v sončno Florido. Spoznajte številne atraktivne strani sončne pokrajine: Orlando z njegovimi številnimi zanimivostmi in park doživetij, St. Petersburg – mesto z največjim številom sončnih dni na Floridi in živahni ter nenavadni Miami.

Program

 • 1. danLet v New York. Prevzem avtomobila in namestitev v hotelu.
 • 2. danNew York, samostojno se podajte na ogled mesta ter odkrijte metropolo, ki jo lahko naslednja dva dni ves dan raziskujete po svojih željah.
 • 3. danNew York, doživite utrip mesta in preživite še en razburljiv dan.
 • 4. danNew York - Orlando, prevoz do Orlanda, kjer boste prevzeli najeto vozilo in se odpeljali do vašega hotela, kjer boste imeli tri nočitve.
 • 5. danOrlando, doživite številne zanimivosti in znamenitosti - med drugim tudi park doživetij in Seaworld z morskimi prebivalci v Orlandu, štiri Disney tematske parke, Universal Islands of Adventure in filmski studio Universal.
 • 6. danOrlando, preživite še en čudovit dan v Orlandu.
 • 7. danOrlando - Clearwater, vaša pot se bo nadaljevala proti zahodu v sončni St. Petersburg/Clearwater. To območje se ponaša z največjim številom sončnih dni na Floridi. Tukaj imate eno nočitev.
 • 8. danCleanwater - Naples, naslednji dan se boste peljali vzdolž zahodne obale proti jugu. Za ljubitelje umetnosti, tukaj priporočamo postanek v Sarasoti, kjer si lahko ogledate znameniti muzej umetnosti - Ringling Museum. Cilj današnjega dne je Naples, kjer boste tudi enkrat prenočili. Cca. 230 km.
 • 9. danNaples - Miami Beach Sunny Isles, vožnja do razburljive Miami Beach, s svojimi številnimi atrakcijami ter možnostmi zabave. Dve nočitvi. Cca. 250 km.
 • 10. danMiami Beach/Sunny Isles, ta dan porabite še za zadnje nakupovanje spominkov ali za pohajkovanje po mestu, npr. Lincoln Road na "Bayside Marketplace", na "Cocowalk" ali pojdite v katerega izmed številnih centrov.
 • 11. danPovratni let iz Miamia. Vračilo avtomobila in povratni let.
 • 12. danPrihod