+386 2 252 64 95 info@potovanjaglobal.si NEWSLETTER O PODJETJU KORISTNE INFORMACIJE DOMOV
X nazaj

Malezija & Singapur 2

BUDGET paket od 1170 € na osebo
STANDARD paket od 1260 € na osebo
LUX paket od 1460 € na osebo
* Glede na razpoložljivost
Za več informacija nas kontaktirajte: +386 2 252 64 95 info@potovanjaglobal.si
BUDGET paket hoteli ***
STANDARD paket hoteli ****
LUX paket hoteli *****

V ceno paketa je vključeno:

Letalski prevoz z odhodom iz Dunaja, Benetk ali drugega bližnjega letališča, letališke takse in pristojbine, namestitve po programu v dvoposteljnih sobah , zajtrk in organizacija potovanja.

Cena ne vključuje prevoza na letališče, dodatnih obrokov prehrane, stroškov individualnih ogledov, vstopnin in izletov, drugih storitev po osebnih naročilih, napitnin, stroškov morebitnih vizumov, strokov morebitnih izstopnih taks na letališčih.

Priporočamo, da ob rezervaciji sklenete zavarovanje v primeru odpovedi ter zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini.

Odhodi so možni vsak dan glede na razpoložljivost prostih mest. Priporoča se rezervacija vsaj 60 dni pred odhodom.

Highlights

KUALA LUMPUR

Mestno sliko gospodarske metropole zaznamujeta mavrska in moderna arhitektura. Orientalski ornamenti in stekleno železne konstrukcije, dajo tem mestu svoj poseben šarm. Tako ogled Petronas Twin Towers, največjih povezanih stolpov na svetu, ne sme manjkati.

 

PENANG

Penang imenujejo tudi ”perla orienta”. S svojo bogato kolonialno zgodovino je ena izmed najbolj poznanih destinacij Malezije. Glavno mesto George Town, ptičji park, vrtova hibiskusa in orhidej, ter čudovite plaže, nudijo nekaj za vsakogar.

 

SINGAPUR

To dinamično, kontrastno in barvito mesto predstavlja harmonično mešanico kulture, umetnosti in arhitekture.

Program

 • 1. danOdhod iz letališča Dunaj ali Benetke. Potel v Kuala Lumpur.
 • 2. danPrihod v Kuala Lumpur. Namestitev v hotelu.
 • 3. danPriporočamo panoramsko vožnjo po Kuala Lumpurju. Na ta način boste spoznali star in nov del mesta, ter vse najpomembnejše znamenitosti mesta, kot sta Patronas Towers, kraljeva palača in stavba Sultan Abdul Samad. Popoldan se lahko odpravite do jame Batu v okolici mesta, kamor romajo številni hinduisti.
 • 4. danOdpravite se na izlet v Malacco. Mesto je močno zaznamoval Prtugalski, Nizozemski in Britanski stil gradnje. Obiščite rdečo-belo cerkev, ki stoji na tako imenovanem ''rdečem trgu'', na enakem trgu najdete tudi Stadthuys, nekdanjo občino in simbol mesta. V njej je danes zgodovinski muzej. Vreden ogleda je tudi Cheong Hoon tempelj, ki je najstarejši Kitajski tempelj otoka. Za zaključek si lahko ogledate še trdnjavo Porta de Santiago, ki je del velikanskega obrambnega kompleksa.
 • 5. danPolet v Penang. Namestitev v hotelu.
 • 6. danPoležavanje na plaži.
 • 7. danLahko obiščite glavno mesto George Town. Oglejte si vrt orhidej in hibiskusov vrt, ter staro mestno jedro, ki so ga zaznamovali kolonialisti.
 • 8. danOddih in kopanje.
 • 9. danOdpravite se v ptičji park, kjer lahko opazujete številne vrste lokalnih in tujih vrst ptic.
 • 10. danUživanje in poležavanje.
 • 11. danV kolikor želite lahko obiščete nočno tržnico.
 • 12. danPolet v Singapur. Namestitev v hotelu.
 • 13. danPriporočamo oglejte mestnih četrti Little India in China town. V China Townu imate možnost ogleda templja Sri Marimmam. Pot lahko nadaljujete do Esplanade, Singapurskega operno-gledališkega kompleksa. Za zaključek pa še obiščete botanični vrt, ki ga imenujejo tudi ''zelena pljuča'' mesta. Po kosilu, si privoščite obisk River Safari parka. Park domuje 5.000 vodnih živali in 300 različnih kopenskih vrst, ki so razporejene v osmih različnih tematskih skupinah, poimenovanih po največjih rekah sveta.
 • 14. danPovratek iz Singapurja na letališče Dunaj ali Benetke.