+386 2 252 64 95 info@potovanjaglobal.si NEWSLETTER O PODJETJU KORISTNE INFORMACIJE DOMOV
X nazaj

Singapur & Filipini & Hong Kong

BUDGET paket od 1540 € na osebo
STANDARD paket od 1670 € na osebo
LUX paket od 1750 € na osebo
* Glede na razpoložljivost
Za več informacija nas kontaktirajte: +386 2 252 64 95 info@potovanjaglobal.si
BUDGET paket hoteli ***
STANDARD paket hoteli ****
LUX paket hoteli *****

V ceno paketa je vključeno:

Letalski prevoz z odhodom iz Dunaja, Benetk ali drugega bližnjega letališča, letališke takse in pristojbine, namestitve po programu v dvoposteljnih sobah, zajtrk in organizacija potovanja.

Cena ne vključuje prevoza na letališče, dodatnih obrokov prehrane, stroškov individualnih ogledov, vstopnin in izletov, drugih storitev po osebnih naročilih, napitnin, stroškov morebitnih vizumov, strokov morebitnih izstopnih taks na letališčih.

Priporočamo, da ob rezervaciji sklenete zavarovanje v primeru odpovedi ter zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini.

Odhodi so možni vsak dan glede na razpoložljivost prostih mest. Priporoča se rezervacija vsaj 60 dni pred odhodom.

Highlights

SINGAPUR

To dinamično, kontrastno in barvito mesto predstavlja harmonično mešanico kulture, umetnosti in arhitekture.

BORACAY

Dolge bele peščene plaže, bujna vegetacija in toplo, čisto morje. Masaža na plaži, surfanje, treking, gorsko kolesarjenje in ogled sončnega zahoda na eni izmed najlepših plaž na svetu – White Beach. Otok Boracay je počitniški raj in nudi aktivnosti po vsakem okusu.

HONG KONG

Svetovna metropola polna nasprotij, spaja kitajske in vzhodnjaške kulture. Kot bivša Britanska kolonija združuje vzhod z zahodom, stolpnice z skoraj nedotaknjeno naravo, templje in ekskluzivne nakupovalne centre, tradicijo z moderno. Dobrodošli v City of life.

Program

 • 1. danPolet iz bližnjega letališča. Prihod v Singapur in namestitev v hotelu.
 • 2. danPriporočamo ogled mestnih četrti Little India in China town. V mestni četrti China Town imate možnost ogleda templja Sri Marimmam. Pot lahko nadaljujete do Esplanade, Singapurskega operno-gledališkega kompleksa. Za zaključek pa obiščete botanični vrt, ki ga imenujejo tudi ''zelena pljuča'' mesta. Po kosilu si privoščite obisk River Safari parka. V parku domuje 5.000 vodnih živali in 300 različnih kopenskih vrst živali, ki so razporejene v osmih različnih tematskih skupinah, poimenovanih po največjih rekah sveta.
 • 3. danPolet na relaciji Singapur - Boracay. Prihod na Boracay. Namestitev v hotelu.
 • 4. danUživanje na plaži.
 • 5. danPriporočamo, da se odpravite na kakšen treking .
 • 6. danPrivoščite si masažo na plaži.
 • 7. danDan za raziskovanje morskega dna. Potapljanje ali snorklanje.
 • 8. danUživanje na White Beachu in ogled sončnega zahoda.
 • 9. danIzposodite si surf in preizkusite svoje sposobnosti.
 • 10. danZ kolesom raziskujte okolico.
 • 11. danPolet na relaciji Boracay – Hong Kong. Prihod v Hong Kong in namestitev v hotelu.
 • 12. danPriporočamo ogled Hong Kong Islanda. Victoria Peak ponuja čudovit razgled nad mestom in pristaniščem. Vožnja naprej do plaž Repulse Bay in Deep Water Bay in Aberdeena, ki je poznan po pristanišču Junk.
 • 13. danOglejte si Lantaua. Tai O Fishing Villagu, z značilnimi hiškami na vodi. Obiščite samostan Po Lin, ki je najbolj priljubljen samostan v Hong Kongu. Samostan nudi dober razgled na skulpturo ''Big Budah'' , največjo znamenitost Lantaua. Zanimiva je tudi vožnja z 5,6 km dolgo vzpenjačo, ki nudi 360 stopinjski razgled Lantauske pokrajine.
 • 14. danPovratek iz Hong Konga na bližnje letališče.