+386 2 252 64 95 info@potovanjaglobal.si NEWSLETTER O PODJETJU KORISTNE INFORMACIJE DOMOV

Rent a Car Avstralija in Nova Zelandija

Na dopustu svobodno in neodvisno potovanje z avtomobilom?

Ta želja se da v Avstraliji čudovito uresničiti. Večina znamenitosti je lahko dostopna z avtomobilom, saj je cestna infrastruktura dobro razvita in razvejana. Željni dogodivščin, lahko najamejo terensko vozilo in se po makadamskih cestah odpravijo do oddaljenih nacionalnih parkov. Priporočamo seveda tudi preostale tipe avtomobilov.

VELIKA IZBIRA

S pomočjo naših partnerjev, nudimo obsežne izbor ponudnikov v Avstraliji in Novi Zelandiji. Poleg svetovnih znamk kot sta Avis in Budget, najdete pri nas tudi Redspot, Enterprise, ter nizkocenovnega ponudnika Jucy. Vseeno je ali iščete majhno vozilo za kratke razdalje, ”People mover-ja” s prostorom do 8 oseb ali terensko vozilo. Pri nas najde vsak zase primerno vozilo.

KVALITETA IN CENA

Pri izbiri ponudnikov dajemo posebno pozornost na kvaliteto vozil in svetovanje strankam. Pri tem nam pride prav, da že leta sodelujemo z enakimi partnerji in nenehno delamo na izboljšanju ponudbe, saj je za nas zelo pomembno razmerje med kvaliteto in ceno.
Pri tem bodite pozorni, da ima visoka kvaliteta posebno ceno. Zato primeren avtomobil zase izberite skrbno.

OBSEŽNA ZAVAROVANJA & POTUJTE ALL INCLUSIVE

V najem je s strani ponudnika všteto zavarovanje odgovornosti. Znesek kritja leži, glede na ponudnika, med 7,5 in 30 milijonov avstralskih dolarjev.
Prav tako prejmete kasko zavarovanje brez odbitne franšize, v primeru škode. S tem ne odgovarjate za škodo na lastnem vozilu, krajo, pnevmatike, steklo in podvozje.
Izjeme: Zavarovanje ne velja v primeru namerne povzročitve škode, alkoholiziranosti, itd.

KVALITETNI POTOVALNI DOKUMENTI

Pri vsakem najemu avtomobila prejmete cestni atlas. Tukaj najdete podrobne zemljevide najpomembnejših mest in nacionalnih parkov, tako se lahko pri potovanju skozi ”down under” dobro orientirate.